Over ons

over ons_Het Breindomein

Welkom bij Het Breindomein; voor wie wil veranderen wat ingewikkeld is.

Je komt ons tegen in omgevingen die werken voor mensen in Nederland: overheden, scholen, ziekenhuizen, gemeenten, noem maar op.

In die omgeving werken we samen met alle betrokkenen, inclusief de eindgebruikers, aan gewilde of noodzakelijke veranderingen. Wij geloven niet in de verandermanager die de verandering komt uitrollen. Of het MT wat in haar eentje verantwoordelijk is voor de oplossing. Verandering ontstaat vanuit verschillende kanten en wordt gedragen door alle betrokken mensen. Dan pas ontstaat een verandering die voor zoveel mogelijk mensen goed uitpakt.

Gieke Buur

Gieke Buur is communicatiewetenschapper en neuropsycholoog. Ze is lang geleden gestart bij Veronica en heeft zich achtereenvolgens doorontwikkeld tot behandelaar, teamleider, manager en uiteindelijk bestuurder en toezichthouder. Altijd in lastige situaties waarbij de oplossing nog niet in zicht was.

Ze is bekend met alle terreinen binnen domeinen die werken voor mensen in Nederland. Met de kracht ervan, maar ook met de valkuilen. Ze specialiseerde zich in persoonlijke en organisatorische verandering in ingewikkelde situaties. Altijd met de open dialoog als centrale factor en gericht op de oplossing voor de opdrachtgever en ook voor de betreffende mensen in Nederland. Breed inzetbaar op specifieke terreinen dus.

Gieke denkt altijd graag mee en heeft snel overzicht of een oplossingsrichting. Behoefte aan een sparmomentje? Maak een afspraak. Kost je helemaal niks en is hartstikke leuk.

Michel Baas

Michel Baas is begeleider van complexe opgaven. Hij heeft een achtergrond in de veiligheidswereld; is gestart bij de politie en is daarna gaan werken voor gemeenten en diverse departementen. Als ondernemer heeft hij zich verder gespecialiseerd in vraagstukken binnen het brede sociale domein.

Michel richt zich op de ontwikkeling van mensen en organisaties binnen ingewikkelde contexten. Dat doet hij door enerzijds te zorgen voor de juiste mensen op de juiste plek (werving en selectie) en anderzijds door persoonlijke en teamontwikkeling (coaching en training).

Michel is in staat de balans te vinden tussen eerlijk, direct en in contact blijven. Dit zorgt ervoor dat mensen hem vaak beschrijven als iemand die henzelf en daarmee hun organisatie door zijn feedback en advies duurzaam verder heeft gebracht.

Een afspraak maken met Michel is over een tijdje weer mogelijk.